English

Nëna e Silvester Stallone, mahniti të gjithë me fizikun e saj (FOTO)

Jackie Stallone, nëna e Silvester Stallone i ka lënë pa mend të gjithë përsa i përket pamjes dhe fizikut të saj, mbrëmjen e djeshme, si ajo është bashkuar me djalin e saj dhe familjen e tij në premierën e filmit aksion të Silvesterit "The Expendables 2" në Los Angeles.

90 vjeçarja astrologe ka veshur në kostum të zi të shkurtër që përgjysmon moshën e saj.

Por me sa duket Jackie duhet të ketë patur një periudhë të re procedure me kolagjen për vazhdimësinë e rinisë së saj.

KOMENTE