English

Rregulla të arta për një romancë seksi

1. Gratë duhet të jenë inisiatore në seks
Zakonisht burrat ndjehen të "frikësuar" kur i afrohen një femre për të patur një romancë bashkë pasi ata shpesh ndjehen të refuzuar. Për këtë arsye, autorët besojnë se ndonjëherë është më mirë që gratë të ndërmarin veprime të çuditshme që i tërheqin meshkujt duke i lënë të kuptohen që ata nuk do të refuzohen.

2. Burrat të bëjnë edhe punë shtëpie pasi ata ndihen tepër seksi për gratë në këtë mënyrë.

3. Burrat duhet të vishen për të bërë përshtypje: Një sondazh i kryer nga antropologut John Townsend dhe Gary Levy nga Syracuse University tregoi se veshjet e shtrenjta mund të joshin femrat. Gratë e anketuara thanë se preferojnë marrëdhënie seksuale me burra të veshur me kostume, këmisha të bardha me kostume elegante që shprehin inteligjencë krahasauar me ata që veshin bluza dhe xhinse, xhaketa, kapele bejsbolli dhe hanë në restorante të shpejta si fast food etj.

4. Gratë e zgjuara shpesh bëjnë zgjedhje të këqija dashurie: Shumë studime kanë treguar se femrat e zgjuara kanë bërë zgjedhje të gabuara kur është fjala për çështjet e zemrës.
Autor i Suksesi i Inteligjencës Dr Robert Holden insiston se gratë inteligjente humbasin kohën e tyre duke analizuar kuptimin e vërtetë të marrëdhënieve të tyre, në vend të të qenit e hapur.

5. Humori është një nxitës: Një ndjenjë e mirë e humorit gjithmonë i jep një avantazh burrave kur ata "godasin" mbi një femër.

KOMENTE