English

Shembet shtëpia muze në Korçë (VIDEO)

Mbrëmjen e së mërkurës, në qytetin e Korçës është shembur shtëpia muze ku patrioti Themistokli Gërmenji ngriti flamurin duke shpallur autonome krahinën e Korçës.
Por Artan Lame përfaqësues i Institutit për Trashëgiminë Kulturore hodhi akuza të forta ndaj Ministrisë së Kulturës dhe Institutit të Monumenteve të Kulturës për neglizhencë totale edhe pasi gjendja e rëndë e saj ishte denoncuar, kohë më parë nga ky institut

1278

KOMENTE