English

X-Factor rinis përsëri. Gjyqtaret super seksi në edicionin e ri

X Factor rikthehet përsëri në seritë e reja. Tulisa Contostavlos dhe Nicole Scherzinger të dyja arritën në studio me veshje super elegante dhe tepër seksi duke nxjerrë në pah kthesat e trupit të tyre.

Audienca që i priste jashtë ishte shprehur se ishte e vështirë për t'i vlerësuar ato me nota të largëta nga njëra tjetra psi të dyja dukeshin mjaft bukur dhe tepër elgante.

Vajzat u bashkuan dhe me gjykatësit e tjerë të cilët nuk mbeteshin prapa.

KOMENTE