English

Luan Shima gjen vdekjen gjatë aksidentit me kamion

Vdekje pse jo dhe nga pakujdesia ka ndodhur mbrëmjen e djeshme në Skrapar te kthesa e Grabovës.

41 vjeçari Luan Shima ka gjetur vdekjen teksa ka zbritur nga kamioni. Ndërkohë kamioni me targa SK 1191 A, i cili nuk ishte siguruar mirë pas daljes dhe të shoferit ka rrëshqitur mbrapsht në pyll duke marrë me vete dhe 41 vjeçarin Shima i cili ka vdekur për shkak të plagëve të marra.

KOMENTE