English

Gazeta britanike "Sun" publikon fotot lakuriq të princit Harry

Sun ka qënë gazeta e parë britanike që ka publikuar fotot e princit Harry lakuriq, të marra në Las Vegas.

Pronari i saj News International tha se ishte duke bërë lëvizje pavarësisht paralajmërimeve nga avokatët e familjes mbretërore që do të ishte një pushtim i intimitetit të tij.

Sun tha se imazhet ishin në dispozicion në të gjithë botën, dhe lexuesit e saj kanë të drejtë të shohin ato dhe liria e shtypit është duke u testuar.

Fotografitë dolën nga një fundjavë private që princi ka kaluar me miqtë.

Dy fotot e princit dhe një grua lakuriq janë marrë në një dhomë hoteli të premten e kaluar me anën e një aparati celular.

Ato së pari u shfaqën në faqen e internetit të SHBA-së, TMZ

Në një editorial, gazeta tha se fotografi ka përfaqësuar një provë vendimtare e shtypit të lirë Britanik.

KOMENTE