English

Kazinotë do të ndërtohen te ish-Uzina e Autotraktorëve Tiranë (VIDEO)

Më në fund është vendosur nga Bashkia Tiranë se ku do të ndërtohet kompleksi i Lojrave të fatit.
Le ta quajmë një " Mini Las Vegas" në Tiranë, kompleksin e ri të Lojrave të fatit i ci li do të ndërothet në ish kompleksin e uzinës së autotraktorëve, i ci tashmë është jashtë funksionit.
Për momentin është përcaktuar vetëm vendi, por shumë shpejt do të nisë projekti për ndërtimin e tij duke i dhënë kësaj zone një tjetër pamje.

Kazinotë dhe Lojrat e Fatit nuk do të ekzistojnë më në çdo cep të qytetit të Tiranës.
1309

KOMENTE