English

Parfumi i ri nga Lady Gaga, "gjak dhe spermë", më i shituri

Ajo është e njohur për stilin dhe personalitetin e saj të çuditshëm kështu që kur Lady Gaga njoftoi hedhjen në treg të një parfum të ri me shënimin aromë gjaku dhe spermë, nuk ishte ndonjë çudi e madhe për njerëzit.

Në fakt, aromë e parfumit të saj "Fama" është bërë numri një i shitjes në Superdrug vetëm një javë pas mbërritjes në raftet e tij.

Parfumi ka një aromë lulesh dhe prezantohet në një shishe të zezë.

Sara Wolverson, drejtore e Superdrug tha: "Lady Gaga është origjinale e vërtetë dhe ajo ka sjellë diçka krejtësisht të re në tregun e aromave".

KOMENTE