English

Carrie Reichert, vajza lakuriq e princit Harry në dhomën e tij (FOTO)

Fotoja provokuese e vajzës në divan, është e lehtë për të kuptuar tërheqjen e Princit Harry në krahët e saj.

Carrie Reichert pohoi se ajo ishte vetëm me Princin Harry në dhomën e tij të hotelit për 20 minuta gjatë një feste në qytetin e Sin në Nevada, muajin e kaluar.

Britanikja e lindur me banim në Las Vegas, ishte ftuar nga disa miq në rrethin e ngushtë të princit, që e ftuan atë të merrte pjesë në shoqërinë e tyre dhe të princit.

Ajo u pa lakuriq bashkë me një grua tjetër edhe në bilardo duke luajtur.
Ajo pohon se ishte krejtësisht lakuriq me Harry gjatë kohës së tyre në dhomën e tij.
Megjithatë, pavarësisht nga natyra e takimit të tyre, Carrie këmbënguli se puthja e tyre ishte e këndshme dhe jo romantike.
Ajo gjithashtu pohoi se, pavarësisht nga shumë njerëz në festë, ajo nuk mund të quhet një orgji.
Në vend të kësaj, tha ajo, Harry ishte një "zotëri" por shtoi se ai ishte krejtësisht "i tretur", nuk ishte ashtu si ajo mendonte.


KOMENTE