English

Nënë e 14 fëmijëve, por trupi i saj i përket një vajze të re

Për një grua kur lind problem ngelet pesha e saj. Çdo grua pas lindjes kërkon që të rifitojnë trupin e parë përsëri me një pamje fiziku të përkryer.

Por nuk ndodh shpesh te të gjith edhe pse përpiqen me të gjith mundësitë.
Nuk ka ndodhur kështu për Patricia Sparkes e cila direkt pas lindjes shkoi në peshën e saj normale dhe kjo edhe pse ka lindur 14 herë.

Ajo është 53 vjeç dhe fiziku i saj është për t'u patur zili madje dhe nga fëmijët e saj.
Sekreti i humbjes së peshës sime shprehet ajo është se thjesht bëja punët dhe vallëzoja nëpër shtëpi, ndiqja fëmijët e mi në veprimet e tyre dhe ndihmoja brenda mundësive bashkëshortin tim, shprehet Patricia.

Ata janë të lumtur me fëmijët e tyre dhe ndihen të kënaqur në mënyrën e organizimit të familjes dhe mardhënieve të tyre.

KOMENTE