English

Bamir Topi zyrtarisht pjesë e FRD-së

Ish Presidenti Bamir Topi ka konfirmuar zyrtarisht pjesëmarrjen e tij në partinë e re të krijuar “Fryma e Re Demokratike”.

Ai të premten në orën 11:00 në selinë e FRD-së dë të zyrtarizojë pjesëmarrjen e tij.

Që nga lënia e detyrës së tij si president Bamir Topi ka ndërmarë hapin e tij të parë politik, ndërsa më parë ashtu siç u pa dhe në media, ka takuar kreun e grupit nismëtar të kësaj partie Gazmend Oketa duke i shprehur se muaji shtator do të jetë një përgjigje e pjesëmarrjes në parti ose jo.

KOMENTE