English

Arkitetkti prestigjoz ndërton shtëpinë si anije kozmike aliene

Banorët në periferi të Londrës në lagjen Wood Lane, Highgate kanë mbetur të shqetësuar pasi lagjia e tyre është transformuar si shkak i njërës prej shtëpive e cila ka 6 vjet dhe ka mbetur e papërfunduar.

Ajo tashmë dhe për shumë të tjerë që pyesin për blerjen e shtëpive, kanë filluar të mos kenë konsiderata pasi mendojnë se ajo lgje ka humbur historinë e saj.

Mike Russum, fitues i çmimit prestigjoz të arkitekturës në Akademisë Mbretërore të Arteve, është personi të cilit i përket shtëpia dhe që akoma se ka përfunduar.

Ai ka dashur që shtëpia të jetë një model i përshtatshëm i shekullit të 21-të në rrugë.
Por deri tani shtëpia thonë banorët duket si një UFO gjigante madje për shumë mysafirë duket e "frikshme".
Dhe banorët duan të dinë se kur shtëpia do të përfundojë pasi ndodhet dhe mes dy shtëpive të tjera.

KOMENTE