English

Rihanna puthje në buzë me ish të dashurin e saj Chris (FOTO)

Ajo ngjalli përsëri thashethemet se ajo kishte rinisur marrëdhënien e saj me Chris Brown, pasi ajo e quajti atë dashurinë e jetës së saj në një intervistë të kohëve të fundit me Oprah Winfrey.

Dhe në çmimet MTV VMA-së natën e kaluar, Rihanna u shfaq në fund duke konfirmuar vërtetësinë e thashethemeve rreth saj dhe Chris.
Ajo doli në skenë për të tërhequr çmimin e saj dhe ajo u ndalua nga Chris i cili e përgëzoi atë.

Por përgëzimi ishte paka dyshues por dhe vërtetues mbi thathethemet e dala, pasi ata u puthën në buzë, një përqafim të lehtë nga ana e Cgris rreth belit të saj.
Imazhet e Rihanna dhe Chris, 23, janë të sigurt për të nxitur thashethemet ndërmjet tifozëve të këngëtarëve që ndoshta kanë vendosur t'i japin një tjetër shanc mardhënieve të tyre.

Fotot e Rihanna dhe Chris vijnë pasi ajo pranoi te Oprah se ajo ende e konsideron Chris si "dashuria e jetës së saj", pavarësisht nga fakti se ajo mori një urdhër të kufizuar kundër këngëtares, pasi ai u akuzua për sulm pas goditjes së Rihannës në vitin 2009.
Sulmi i tij vicioz, e çoi atë në spital dhe që më pas kanë kaluar disa vjet ndoshta është një kohë reflektimi për të kuptuar se ata në të vërtetë duhen.

KOMENTE