English

Shyqyri Zeqaj vret veten me çifte

Shyqyri Zeqaj, 70 vjeçari nga fshati Qesarat i Tepelenës i ka dhënë fund jetës së tij duke u vetëvrarë me çifte.

Ai jetonte vetëm me bashkëshorten e tij por mendohet se shkak për vetëvrasjen ishte depresioni nga lodhja e një jete gjithmonë me tension të lartë dhe mjekime.

Sipas dëshmisë së bashkëshortes së të moshuarit, Zeqaj i ka thënë asaj që të lëshonte bagëtitë dhe më pas ka qëlluar me armë veten dhe për pasojë ka ndërruar jetë në vendngjarje.

KOMENTE