English

E vrava pasi nuk më tregoi se kishte HIV

Një burrë rrëfeu për vrasjen e të dashurës së tij me vdekje, sepse ajo nuk i tregoi atij se ajo ishte me HIV pozitiv para se ata të kishin mardhënie seksuale.

"Ajo më vravi mua, kështu që unë e vrava atë", tha i dashuri i ssj Larry Dunn Jr, 36 vjeç, oficerëve në Dallas, Teksas, pasi trupi i Cicely Bolden, 28, u gjet nga dy fëmijët e saj të rinj që kthehen nga shkolla në shtëpi.

28-vjeçarja ishte shtrirë lakuriq nga beli e poshtë me gjakderdhje në dhomën e gjumit në katin e dytë të shtëpisë me plagë thike në qafën e saj.

Policia erdhi pasi u lajmërua nga fqinjët të cilët shprehën konsideratë të lartë për gruan e cila ishte mjaft e dashur me fëmijët dhe e respektuar me të gjithë dhe nuk e meritonte që të vritej dhe të shihej nga fëmijët e saj në atë mënyrë.

Më pas zoti Dunn bashkëpunoi me policinë duke treguar dhe armën e krimit se ku e kishte hedhur dhe tani ai është arrestuar ndërsa babi i vërtetëi fëmijëve po kërkon kujdestarinë e dy fëmijëve që mbetën jetimë pa nënën e tyre.

KOMENTE