English

Hidhet në ajër dhe shkelet nga demi 900 kg (VIDEO)

59-vjeçari spanjoll i cili ka shpëtuar për qime nga vdekja, pasi u godit nga demi u hodh në ajër dhe pastaj u shkel nga një dem 900kg, ka premtuar se kurrë nuk do të hyjë përsëri në arenë për të luajtur.

Cristobal Piñero trajner futbolli hidhet 3 metër në ajër dhe sulmohet nga "bisha" përsëri.

Në pritje për të operuar një shpatull të thyer, dorë e djathtë të thyer, dy brinjë të copëtuara dhe hematoma në këmbët e tij, ai falënderoi djemtë e guximshëm që e shpëtuan.

Ai ka premtuar se nuk do të luajë më.
1337

KOMENTE