English

Foto nga jeta në shtëpi e binjakëve të Mariah Carey

Prindërit e tyre nuk kursejnë as në lodrat e tyre të shtrenjta për t'i kënaqur, por atyre përsëri u mjafton puthja nga nëna apo babi i tyre.

Binjakët e këngëtares së famshme Mariah Carey dhe Nick Cannon duken të lumtur ngrohtësinë e prindërve të tyre.

Gjyqtari më i ri American Idol dhe burri i saj i katër viteve Nick Cannon ka ofruar një paraqitje të shkurtër në jetën e tyre të sinqertë në shtëpi me binjakët e tyre vëllazërore, në faqen zyrtare të rinjve ".
Për 1 vjetorin e tyre binjakët ishin të mbuluar me lodra super të shtrenjta. Ata kishin dhe një çerdhe të re që u krijua posaçërisht për ta e stilit marokien.
Ndërkohë Nick, i cili pret Got Talent të Amerikës, padyshim mbështet lëvizjen Mariah ndaj Idol.
Një burim shtoi: "Unë kurrë nuk kam parë dy njerëz të martuar dhe kaq shumë të dashuruar. Nick është tifoz i madh i Mariah. Ai beson krejtësisht në gruan e tij."
Çifti u pa në qilim të kuq të BMI Urban Music Awardsku, ku Mariah u nderua me Çmimin Icon.


KOMENTE