English

Gemma Merna, zhvishet nudo për pijen e re "Vitzer"

Gemma Merna, aktore dhe modele që pëlqehet nga një audiencë e lartë mashklullore ka hedhur rrobat përtej në një fushatë për prezantimin e një lëngu të pasur me multivitamina dhe sheqer 0.

Ajo e ndërmori këtë reklamë për të ndihmuar burrin e saj diabetik Ian Minton, e cila u martua këtë verë.
Ajo thotë: "Vitzer është shoku më i mirë për një vajzë, por jo vetëm shijet e shijshme, por përmban zero kalori dhe sheqer. Unë mbaj në çantën time një në çdo kohë
"Tani për herë të parë ka edhe një pije që unë mund ta vendos në frigoriferin tim pasi ajo më gëzon jo vetëm mua por dhe burrin tim, i cili edhe pse është diabetik mund ta pijë.!"

KOMENTE