English

Kate Middleton vesh xhinse për kthimin në Britani, pasi era nuk ka favorizuar veshjen me fustan (FOTO)

Pas më shumë se një jave turne, në frontin e kamerave botërore dukesha dhe duka i Kembrixhir Uilliams dhe Kate janë kthyer në Britani, në vendin e tyre.

Por gjatë rrugës së kthimit ata bënë një ndalesë në aeroportin Brisbane Airport, dhe kur Kate po dilte nga aeroplani, moti nuk e ka favorizuar veshjen e saj me fustan.

Kate dhe William kishte ndaluar në aeroportin e Australian për një qëndrim të shkurtër prej dy orësh, para se të merrnin fluturimin tjetër për në Angli.

Çifti dukej i qetësuar pas marrjes së vendimit nga gjykata franceze e cila ka ndaluar revistën franceze Closer nga shitja ose ribotimi i fotove dhe tha se vendimi i tij për përdorimin e tyre ka qenë 'brutal' pushtim i intimitetit e çiftit.
Më pas çifti ka fluturuar drejt Britanisë dhe Kate është parë të ketë ndryshuar veshjen e saj.

KOMENTE