English

Misset kineze duhet të kenë gjokset 20 cm larg njëri tjetrit

Polemikat e fundit për botën surreale të konkurseve të bukurisë si "Miss Bota" është shpallja që garuesit janë duke u gjykuar nga distanca në mes të nipples(thithkave) të gjinjve të tyre, e cila duhet të jetë 20 cm.

Dhe një konkurs bukurie që është mbajtur në provincën Hubei, në Kinë ka kërkuar që bukuroshet pjesëmarrëse të paraqiten nëse plotësojnë këtë kusht.

Femrat janë hutuar nga kriteret e reja, dhe pyesin se "kush e ka menduar këtë ide?" Dhe "pse 20cm larg?"
Edhe njerëz të famshëm kanë guxuar të kritikojnë këtë garë, ku një zonjë e pyetur tha: "Që kur është distanca në mes gjinjve të gruas një standard i bukurisë femërore? Ata ndoshta mendojnë se gratë janë kukulla? Është tepër e neveritshme për gratë ky lloj gjykimi, apo ndoshta është një kriter nga vetë gjyqtarët të cilët kërkojnë të shfrytëzojnë një vëmendje në gjinjtë e femrave, apo një mashtrim dinak marketingu që kërkon të bjerë në sy në të gjithë botën.?"

KOMENTE