English

Motrat 21 dhe 23 vjeç humbin jetën në aksident

Dy motrat janë vrarë në një aksident me makinë në Marok në një "aventurë të jetës".
Tara Darlington, 23, dhe 21-vjeçari motra e saj Pippa - u përshkruan nga prindërit e tyre si miqtë më të mirë. Ato - vdiqën kur makina e tyre e marrë me qera u përplas me një automjet tjetër herët në mëngjesin e të hënës.

Joshua miku i tyre që ishte me to 21, u plagos rëndë dhe është në gjendje kome në spital, tha policia.
Aksidenti ndodhi pranë qytetit veri-perëndimore të Rabat, gjatë pushimeve para se motrat të fillonin vitin e fundit të universitetit.

Ato kishin shkuar me pushime në Afrikë dhe kishin vizituar disa qytete. Motrat ishin nga Whiteparish, pranë Salisbury, Wiltshire. Joshua është nga Salisbury.

Të dyja vajzat studionin në universitetin e Londrës, dhe 23 vjeçarja kishte vitin e fundit të gazetarisë dhe më pas do të shkonte në New Jork ku i ishte ofruar një punë.

Familja e tyre është tepër e pikëlluar për humbjen e vajzave të tyre.

KOMENTE