English

Rover Kuriozitet i NASA-s "mesazh" në Twitter (VIDEO)

"Ajo që dikur ishte një hap i vogël ... tani është me gjashtë rrota të mëdha."

Pra, Rover i NASA-s "shkroi" në Twitter, pas uljes të saj në Mars në fillim të gushtit.

Që atëherë llogaria Twitter @ MarsCuriosity ka arritur mbi një milion ndjekës, duke tërhequr njerëzit me humor të gjallë në emër të shkencës.

Tre gra janë prapa pranisë së mediave sociale, duke punuar nga Propulsioni Lab NASA-s në Pasadena Jet, Kaliforni.

Ata menaxhojnë mediat sociale për 20 projekte dhe misionet në NASA. Në një kohë kur misioni i NASA-s po ndryshon, ata besojnë se mediat sociale mund të jenë një mjet i dobishëm në nxitjen e interesit publik.
1344

KOMENTE