English

Sekretarja amerikane e Shtetit Hillari Klinton do të mbërrijë në Serbi në fillim të tetorit

Sekretarja amerikane e Shtetit Hillari Klinton do të mbërrijë në Serbi në fillim të tetorit, shkruan e përditshmja me qendër në Beograd, duke cituar "burime diplomatike ".

Sipas raportit, ajo do të takohet me zyrtarë të lartë serbë për të diskutuar çështjet e Kosovës, integrimin në BE të Serbisë, dhe bashkëpunimit në luftën kundër terrorizmit dhe krimit të organizuar. Klinton vizitoi Beogradin më parë në tetor të vitit 2010, si pjesë e turneut të saj në Ballkan. Në atë kohë, zyrtari amerikan dhe ushtria serbe diskutuan integrimin në BE të Serbisë dhe dialogun Beograd-Prishtinë.

KOMENTE