English

Seks treshe me dëshirë, pendohet dhe akuzon djemtë për përdhunim

Një vajzë 20 vjeçar më në fund është arrestuar dhe dënuar me 2 vjet burg pasi kishte gënjyer në polici.

Ajo kishte thënë se ishte sulmuar nga tre meshkuj të moshës 21, 23 dhe 25 vjeç në një shtëpi në Clifton, Nottinghamshire,mëngjesin e një të shtune qershori.

Por në të vërtetë ajo kishte shkuar jashtë një natë për t'u dëfryer dhe ishte njohur me djemtë. Më pas i kishte kërkuar vetë ajo që të shkonte me të tre ata së bashku.

Por më pas ishte penduar dhe krijoji këtë version gënjimi. Por me insistimin e djemve që kishin kaluar orë të tëra në paraburgim dhe hetimin nga Detektiv për hetimet e përdhunimeve, Stephen Waldram, ajo pranoi se kishte gënjyer.
Tani ajo mori dënimin e saj me 2 vjet burg dhe djemtë u liruan

KOMENTE