English

Koleksioni i ri pranverë/verë 2013 (FOTO)

Dimri po vjen, do ikë dhe përsëri do të vijë pranvera që aq shumë e dëshirojmë të gjithë.

Bashkë me pranverën dhe veshjet tona të reja, të cilat kanë filluar të vijnë përmes koleksioneve të reja që po prezantohen nga stilistët e ndryshëm.

Por ndryshe nga catwalk, kjo sfilatë është DOGWALK. Ajo që bie në sy veshjet janë të një stili të lartë dhe madje shumë praktike. Ngjyrat e preferuar janë bezhë e kombinuar me kafe dhe e zeza me të bardhë.

KOMENTE