English

iPhone 5 të gërvishtur. Blerësit të pakënaqur (FOTO)

Shumë konsumatorë të Apple qëndruan në rradhë për orë të tëra të premten për të marrë në duart e tyre një iPhone 5 me shkëlqim të ri, por ata kanë zbuluar gërvishtjet në smartphone-t e tyre direkt të sapo nxjerrë nga kutia.

Blerësit e pakënaqur skruan mesazhe të pakënaqura dedikuar produkteve Apple, duke u ankuar në lidhje me gërvishtje të ndryshme në pjesë të ndryshme të telefonit, si në ekran, pranë antenës etj.
Mesazhet shoqëroheshin dhe me foto në shumë raste.
Sipas postimeve në faqet si MacRumors, duket se shumica e problemeve janë të kufizuara në versionin e zezë e të iPhone 5.

KOMENTE