English

Arnold Schwarzenegger, së shpejti autor i librit mbi jetën e tij

Arnold Schwarzenegger thotë se gruaja e tij nuk e ka lexuar biografinë e tij të ardhshme në të cilën ai diskuton fëmijën sekret që e pati me zonjën që kujdesej për shtëpinë e tyre.
Por në një intervistë televizive me programin e CBS "60 Minutes", aktori i kthyer në politikan tha se ishte i vendosur për të shkruar një libër që përfshinte atë që ai e quajti "dështimet" e tij, si dhe arritjet e tij gjatë karrierës së tij.
Libri i Schwarzenegger në "My Unbelievably True Life Story," do të publikohet më 1 tetor.
Botuesi Simon & Schuster ka thënë se ish-guvernatori i Kalifornisë ka filluar atë shkrim para skandalit në maj 2011 që zbuloi djalin e tij të lindur me kujdestaren e shtëpisë së tyre ndërsa ishte i martuar me Maria Shriver.
Skandali çoi çiftin në fillimin e proçedurave për divorcduke i dhënë fund 25-martesës së tyre 25 vjeçare.

Në një intervistë me "60 Minutes", që do të transmetohen në mënyrë të plotë më 30 shtator, gazetari Lesley Stahl pyeti Schwarzenegger, 65 vjeç, nëse Shriver dinte se ai kishte shkruar në lidhje me këtë çështje në librin e tij.
"Unë mendoj se Maria dëshiron më të mirën në gjithçka që kam bërë", u përgjigj ai, në programin e mëngjesit.

Ndërsa duke pranuar se Shriver nuk e kishte lexuar biografinë, Schwarzenegger vazhdoi, "Ajo e di, pasi ajo është në lidhje me tërë jetën time dhe se unë nuk do të shkruaj një libër duke e lënë atë jashtë dhe të bëj njerëzit të ndjehen si," E pra, prit një minutë. A jemi vetëm duke marrë një libër në lidhje me historitë e tij të suksesit dhe të mos flasim për dështimet e tij? ' Dhe ky nuk është libri që kam kërkuar të shkruaj. Kam kërkuar të shkruaj në lidhje me librin për mua. Kjo është jeta ime. "
Sipas një kopje paraprake të marrë nga New York Daily News, Schwarzenegger shkruan se ai dhe gruaja Mildred Baena patën marrëdhënie seksuale në vitin 1996 në një shtëpi të një mikut të tyre si ai dërgoi me pushime gruan dhe fëmijët e tij.
Ai më në fund u detyrua të pranojë se ai ishte babai i djalit të Baenas në një seancë këshillimi me gruan e tij, pasi ai përfundoi mandatin e tij si guvernator i Kalifornisë në janar 2011.
I lindur në Austri, trupi më perfekt në botë,i cili u bë një nga yjet më të mëdha të filmave Hollivudianë, ka promovuar librin në faqen e tij zyrtare me një video dhe Tagline, "Kjo histori që ju e dini. A jeni gati për histori që ju nuk i dini? "
Pas përfundimit të mandatit të tij si guvernator republikan, Schwarzenegger është kthyer në filma me "The Expendables 2" në gusht dhe ka pesë filma të tjerë. Ai ka inauguruar edhe një politikë globale "think tank" në emër të tij në Universitetin e Southern California në Los Angeles.

KOMENTE