English

20 pyetje, për të bërë një vajzë të lagësht

Nëse doni të joshni një vajzë me fjalë përdorni këto pyetje dhe do të shihni se ajo do të jetë tepër e lagësht, duke menduar se jeni një djalë i madh...Përdorni vetëm këto pyetje dhe për të mbajtur bisedën tepër të gjallë si dhe duke ju përgjigjur ndonjë pyetje tjetër që ajo mund të kërkojë. Çdo gjë do të punojë në favorin tuaj, nëse ju i bëni ato me kujdes.
Drejtojini asaj këto pyetje në mbrëmje vonë për rezultatet më të mira!

1. A jeni vetëm? Kjo pyetje është e përkryer për të kuptuar nëse ajo është e papunë dhe vetëm në shtëpi.

2. Çfarë jeni duke bërë tani? Kujdesni me intonacionin e zërit, ngadalë dhe xhentilesë. Kjo mund t'ju ndihmojë për të mësuar se ajo është e vetmuar, e mërzitur dhe ju jep vëmendjen e plotë.

3. A ju pëlqen butësia dhe vetmia kur shtriheni në shtrat? Ngroheni atë pa tejkaluar vijën. Kjo mund të ndihmojë atë të tregojë me çiltërsi.

4. Çfarë vishni kur ju shkoni në shtrat? / Çfarë keni veshur? Një pyetje kurioz që është e përkryer për të kërkuar një vajzë, kur ajo është në shtrat tashmë. Kjo është personale, dhe jo ende shumë seksuale.

Nëse është e dashura juaj, pyesni se çfarë ajo ka veshur dhe në qoftë se ajo nuk e përmend të brendshmet e saj, pyeteni në lidhje me to. Një fillim i përsosur.

5. Çfarë mendoni se ju duket seksi? Nxiteni për të folur rreth veshjeve të saj seksi. Është hije dhe definitivisht seksuale.

6. A keni parë ndonjëherë dikë tjetër të bëjë dashuri aksidentalisht jashtë?
Mund të jetë pyetje që ju sjell të dyve në humor, por kini kujdes përsëri.

7. Ka ndonjë djalë që ju ka mërzitur ju në kulm? Edhe në qoftë se kjo është e rastësishme, kjo është diçka që thjesht vajzat nuk e harrojnë.

8 A keni shkuar ndonjëherë me një djalë vetëm për shkak se keni qenë në momente epshi?

9. Nëse do të keni një palë syze X-Ray, cilën pjesë të trupit të mashkullit do të donit të shihnit?

10. A ju pëlqejnë të brendshmet boxers apo pantallona të shkurtra? Kjo është një pyetje shabllon dhe madje edhe në qoftë se një vajzë nuk kujdeset për të, ajo ka të ngjarë të thotë se pëlqen boxers.

11. Cili është sekreti juat që do të donit te një djalë?
Pyetje që mund të nxitë atë për të folur rreth seksit.

12. Nëse ka një vend ku djaloshi duhet të prekë që t'ju sjellë në epsh cila është ajo pjesë? Kjo shkon direkt në zgjimin e seksit. Dhe në qoftë se ajo nuk përgjigjet të jeni të sigurt se ajo ka filluar të mendojë rreth ju.

13. Çfarë masazhi pëlqeni që ju bën të lageni? Një masazh i plotë i trupit i bën pothuajse të gjitha vajzat të lagështa. Ju gjithmonë mund të thoni diçka si, jam në orën e masazhit tani ndaj më lejoni të bëj detyrën time.

14. Nëse unë puth buzët e tua aksidentalisht, do të keni parasysh atë? Kjo është një pyetje e përkryer.

15. A ju pëlqen seksi oral? Pa marrë parasysh se çfarë ajo përgjigjet, ju gjithmonë mund të përgjigjeni me të kundërtën e asaj që thotë ajo.

16. Si mendoni trupi im do të duket më i mirë, natyror apo i depiluar?

17. Çfarë duhet të bëjë një djalë për të bërë një vajzë të lagësht?

Dhe nëse ajo nuk përgjigjet mund të diskutoni diçka që asaj i ka pëlqyer nga pyetjet e kaluara.

18. Nëse unë iu pëshpërit të gjitha këto pyetje në veshin tuaj, do të jeni të gati?

19. Nëse ju nuk keni një të dashur, mendoni se ne jemi për njëri tjetrin?

20. Nëse një djalë dëshiron të vijë te ju tani do të donit që të flinit me të apo të dilnit jashtë për t'u ndier më mirë?
Nëse ajo përgjigjet "po", shkoni përpara me shpejtësi të plotë në vendin e saj.

KOMENTE