English

Prezantuesi i televizionit e shtyn të dashurën në trafik

Prezantues TV, Justin Lee Collins e shtyu të dashurën e tij në trafik pas një gjendje të dehuri me kolegune tij Alan Carr është shprehur sot gjykata.

Anna Larke, 38 vjeç, i tha gjykatës në St Albans se ishte pjesë e abuzimit që të një mardhënie 9 mujore me zotin z Collins.

Zonja Larke, nga Pirton, Hertfordshire, tha se zoti Collins ishte i dehur në kohën e incidentit.

Komediani nga High Park Road, Kew, mohon një akuzë të ngacmimit, duke shkaktuar frikë të dhunës. Por Larke shprehet se ai më goditi në shpinë dhe më shty drejt e në trafik.

"Ai ishte i dehur. Unë kam qenë një njeri me fat pasi një burrë ndërhyri dhe më mbajti për të më shpëtuar mua.", tha ajo.
Një shkak i sjelljes së tij në këtë mënyrë është pasi ai e ka detyruar të dashurën e tij të mbyllë të gjitha llogaritë në rrjetet sociale pasi ai i ka lexuar të gjitha mesazhet e saj dhe nuk do që ajo të ketë kontakte me asnjë, por ajo nuk ka pranuar.
Gjyqi nuk ka mbaruar akoma...por pritet që javët e ardhshme situata të qartësohet më tepër pas mbledhjes së informatave dhe dëshmive të tjera që tregojnë dhunimin e zonjës Larke.

KOMENTE