English

Chris Brown dhe Rihanna a do të bashkohen përsëri? (FOTO)

Chris Brown ka hapur romancë e tij me Rihannën në një video të re të sinqertë.
Këngëtari ka postuar videon, të cilën ai e ka titulluar 'Real Chris Brown ", pas konfirmimit të ndarjes nga e dashura e tij Karrueche Tran.

Në video, Brown zbulon ankthin e tij mbi 'dashurinë e dy personave në të njëjtën kohë", pasi skenat tregonin dhe Rihannën, dhe Karrueche.

Lidhur me videon e tij ai thotë: kur ju ndani histori me dikë, atëherë ju keni tendencë që të bini në dashuri me dikë tjetër, është pak vështirë por..."
Miqtë e çiftit janëtë shqetësuar në lidhje me pajtimin e tyre potencial, dhe kurrsesi nuk e mbështesin bashkimin e tyre, pasi ata nuk mund të rrinë së bashku.

Chris është parë dje të fluturojë nga Nju Jorku në Los Angeles për tre net të njëpasnjëshme në piknik me Rihannën.

KOMENTE