English

Kasetë seksi e mundësit Hulk Hogan me gruan e ish shokut të tij

Një kasetë seksi e "çuditshme" ku tregon mundësin e famshëm Hulk Hogan, me ish gruan shokut të tij më të mirë Bubba Sponge ka bërë xhiron e botës në internet.

59-vjeçari ka pranuar më parë se ka luajtur një kasetë të "egër" duke kryer një akt seksual me një grua të cilës i thotë je me fat pasi ai ndjehet si një derr dhe që ha vetëm dhjetë minuta para xhirimeve.
Sipas Radar Online, femra Heather Clem, ish-gruaja e shokut të mirë radio DJ Bubba the Love Sponge.

Faqja e internetit Gawker.com ka raportuar se kaseta është 30 minuta e gjatë.
Në klip, mundësi profesional mund të shihet duke kryer një akt seksual me një zeshkane, pasi një burrë që mendohet të jetë Bubba shoku i tij është parë duke e dalë nga dhoma.
Pas momentit intim ai vishet dhe i thotë gruas: Ju jeni super e nxehtë dhe e rehatshme".

Por mundësi profesionl këmbëngul se ai kishte kryer seks me gruan, në kohën që ajo ishte nadarë nga shoku i tij.

Ai pranon se kaseta ka 5 vjet që është bërë dhe ai nuk mban mend fare se cila femër ka qënë, pasi nuk mban mend emrat e njerëzve dhe aq më tepër të femrave.

Por kaseta ka ndikuar në ndarjen e tij me gruan, pasi edhe në atë kohë ai kishte qënë i martuar.
1384

KOMENTE