English

Dreri agresiv, detyron burrin të ngjitet në pemë (VIDEO)

Fotografi dhe video e pabesueshme tregon një njeri të pafat që ishte shumë afër madje përballë me një DRE mashkull të ushqyer mjaft mirë, i cili kishte frikë të largohej pasi ai dhe mund ta vriste nga goditjet që do t'i jepte me brirët e tij

Skena farciale u zhvillua në Bushy Park në perëndim të Londrës dhe u filmua përmes një telefoni celular nga kalimtarja Lisa Acremom e cila lajmëroi policinë pas ngjitjes së tij në pemë.

Burri ishte bllokuar pasi ai gjendeshe në mes të dy drerëve dhe nëse do të vraponte ai do të ishte në rrezik, për këtë gjeti zgjidhjen duke u ngjitur në pemë.
Punonjsit e parkut shpjegojnë që gjatë sezonit të çiftëzimit, drerët janë shumë agresivë dhe janë të fortë dhe tepër vigjilentë të instikteve të tyre, ndaj çdo vizitor i Parkut duhet të ketë kujdes dhe nuk duhet të afrohet me ta.
1389

KOMENTE