English

Fluturim fantastik në ujë. Nuk është zog, nuk është aeroplan por një "flyboard" (VIDEO)

Tashmë nga Australia ka mbërritur në Britani të madhe. Kushdo që dashuron notin dhe lojrat në ujë mund të provojë një ndjesi të tillë.
Fluturim në ujë. Nuk është zog, nuk është aeroplan është një "flyboard".

Dhe në Britani edhe prezantuesi i BBC-së Mike Bushell, nuk ka hezituar për të provuar një ndjesi kaq të bukur që të fal një "flyboard".

Ndiqni videon për të kutpuar se për çfarë bëhet fjalë.

1394

KOMENTE