English

Kisha ortodokse e Durrësit vidhet përsëri

Pre e grabitjes ka rënë dhe kisha ortodokse e qytetit të Durrësit. Kisha e ndodhur në "Kodrën Vilë", është vjedhur mbrëmjen e së shtunës, ku persona të panjohur kanë vjedhur katin e dytë të kishës duke marrë sende me vlerë.

Policia është në hetime për zbardhjen dhe kapjen e autorëve, që në fakt për këtë kishë nuk është hera e parë që vidhet dhe autorët nuk janë kapur.

KOMENTE