English

Një burrë 194 kg u përpoq të rrëmbente një djalë 10 vjeçar

Një burrë 194 kg dhe njëkohësisht anëtar i bandës së grabitësve në jug të Kalifornisë është arrestuar me dyshimin se u përpoq për të rrëmbyer një djalë 10-vjeçar i cili ishte duke shkuar në stërvitjen e tij në futboll.

Victor Joseph Espinoza, 55, ka joshur djalin aq mjaftueshëm sa arriti ta tërhiqte atë në një vend paksa të fshehur nga sytë e të tjerëve pasditen e së enjtes në parkun Santa Ana, në Calif, tha policia.

Viktima ishte në gjendje për t'i shpëtuar kthetrave të tij pas "rrëmbimit" dhe vrapoi për t'i treguar trajnerit të tij dhe një kushëriri të rritur atë që i kishte ndodhur.
Trajneri shkoi në kërkim për Espinozën dhe u përpoq ta ndalonte atë, por për shkak të madhësisë të dyshuarit, ai ishte i pasuksesshëm,

Menjëherë ai lajmëroi policinë e cila me të mbërritur gjeti Espinozën në një oborr shumë afër vendit të stërvitjes dhe e arrestoi atë.

KOMENTE