English

Qëndron 72 orë në një fushë elektrike me tension 1 milion Volt (VIDEO)

Ai e ka përshkruar atë si një "ide tejet ambicioze 'dhe' një nga gjërat më të çmëndura që ai ka dashur të bëjë në jetën e tij.
Megjithatë, iluzionist tepër i duruar, artisti David Blaine qëndroi në një shtyllë në anën perëndimore të Nju Jorkut natën e premte në mes të elektricitetit me tension një milion volt për tri ditë dhe tri netë.

Ashtu siç kishte premtuar, 39-vjeçari daredevil veshi një veshje me zinxhira dhe përkrenare me tela dhe një maskë për të vepruar si një pengesë për rrymave elektrike.

Aji është i fejuar dhe ka një vajzë. Por pasioni i tij është tepër i fortë për të rriskuar me jetën e tij.

Gjithashtu ai shtoi se është tepër e vështirë sidomos për tre ditë, pasi mund të ketë rrezik nga rrufetë në një prishje moti të menjëhershme.
Ai qëndroi 72 orë në një fushë elektromagnetike. Gjatë qëndrimit të tij ai kishte vetëm një tub uji që e ndihmonte atë për të pirë dhe një tup shkarkimi.

Kostumi i tij që rëndon 13 kg është i ndërtuar posaçërisht për të përshkuar rryma të fuqishme por pa prekur lëkurën e tij.

1388

KOMENTE