English

Portrete të qenve dhe pronarëve të tyre (FOTO)

Ata mund të duket si diçka nga një film horror, por këto imazhe të jashtëzakonshme janë krijuar për të treguar lidhjet e veçanta në mes të qenve dhe pronarëve të tyre.

Fotograf Sebastian Magnani, 27 vjeç, nga Brigade, Zvicra, mori fotot e qenve dhe pronarëve të tyre duke përdorur të njëjtin qëndrimpër,es rregullimit të aparatit fotografik, para se të punonte magjinë e tij me editing software.

Rezultati është ky grup befasues i imazheve, të cilat tregojnë qentë me rroba të njeriut.
Z. Magnani shkroi në ditarin e tij: "Unë kisha një ide spontane në vitin 2009 për ti vënë në të njëjtin portre shokun tim me qenin e tij. Kështu unë arrita të vendos në një portret dy të preferuarut e mi".

Z. Magnani, i cili tani jeton në Bernë, zbuloi një dashuri për fotografinë në vitin 2006 dhe i kaloi pesë vite si një dizajner grafik në Brigade, përpara se të vendosë për të 'bërë pasionin e tij profesionin e tij.

"Në qoftë se këto imazhe nuk sjellin një buzëqeshje në fytyrën tuaj, ju duhet të jeni bërë prej guri, ka thënë një bloger.

"Secili prej këtyre qenve është në thelbin e vet dhe karakterin, një justifikim për të imagjinuar se Kush janë ata? Prej nga vijnë? Çfarë bëjnë ata? '

KOMENTE