English

Grevistët shpallin "grevën e vdekjes" (VIDEO)

Në orët e pasdites tensionet midis policisë dhe grevistëve janë tensionuar edhe më shumë aq sa grevistët premtuan se do të shpallin grevën e vdekjes.

As ujë, as çajra asgjë, nuk do të pimë më, shprehet njëri prej grevistëve. Policia nuk ka lënë asnjë qoftë dhe i afërm të afrohet për të takuar grevistët.

Edhe pse sot ka patur një takim me presidentin Nishani, situata erdhi tepër e tensionuar orët e pasdites. Organizatorët e grevës kërkuan takim me ambasadorin amerikan për ndihmë, me qëllim që të jepet një zgjidhje.
Për më shumë ndiqni videon:
1418

KOMENTE