English

Bamir Topi: plaga me e madhe e këtyre 20 viteve është mashtrimi (VIDEO)

"Indiferentizëm kriminal" kështë e ka cilësuar kreu i FRD-së Bamir Topi, mungesën e dialogut mes qeverisë dhe ish të përndjekurve politikë.

Nga Elbasani, Topi ka komentuar grevën e urisë, duke i cilësuar të drejta kërkesat e ish të përndjekurve për dëmshpërblim te plote financiar. Kreu i FRD ka premtuar se forca qe ai drejton ka një projekt politik ndryshe nga partite e vjetra të tranzicionit. Sipas Topit plaga me e madhe e ketyre 20 viteve është mashtrimi që vjen përmes përfaqesuesve të partive politike ne Shqipëri.
1436

KOMENTE