English

kryeministrja australiane Julia Gillard, rrëzohet përtokë gjatë vizitës zyrtare

Edhe politikanët kanë përjetuar momente tmerri dhe aq më tepër në sy të publikut.

Këtë herë ishte për kryeministren australiane Julia Gillard, e cila provoi se dhe ajo ishte e gabueshme si rrëshqiti për shkak të takave të larta gjatë largimit të saj nga Mahatma Gandhi.

Julia Gillard kishte qënë për një vizitë zyrtare në New Delhi kur ajo u pengua dhe u shtri përtokë me fytyrë, ndërsa ekipi i saj nxitoi për ta ndihmuar.

Më pas në një konferencë shtypi ajo qeshi duke u justifikuar: një mësim i shpejtë në kompleksitetin e kepuceve për femra.

KOMENTE