English

Pensionisti goditet me shkelm në kurriz, nga një djalë 20 vjeçar në stacionin e autobusit (VIDEO)

Një pensionist i karatesë është goditur me shkelm në kurriz dhe në gjoks nga një djalë rreth të 20-ve dhe më pas nga një tjetër duke e lënë pa ndjenja në vend, derisa kalimtarë të tjerë kanë thirrur ambulancën.

Viktima e pambrojtur dukej se nuk ecte mirë ndoshta për shkak të dehjes së tij dhe papritur është qëlluar në një stacion autobusi.

Policia në pamundësi për të kapur djemtë ka hedhur videon në youtube, që të mund të kapë autorët me ndihmën e publikut.
Ngjarja ka ndodhur në West Midlands.
1435

KOMENTE