English

Robbie Williams, në skenë me balerinën topless

Ai është një burrë i martuar dhe me një vajzë vetëm 1 muajshe, por përsëri Robbie Williams nuk ndalet në skenën italiane, i cili paraqitet me një balerinë pothuajse lakuriq të enjten përmes lëvizjeve të tij të "egra."

X Factor Italia ka qënë programi ku Robbie Williams ka performuar me balerinën e cila me modesti përpiqet të mbulojë vendet e saj intime, për të tërhequr vëmendjen e publikut.


Përveç performancës së tij në X Factor, Robbie ishte në Milano për të nisur prezantimin e veshjeve Farell, nëDepartamentin luksoze Coin.

Robbie dhe gruaja e tij Ayda Field kanë pritur fëmijën e tyre të parë të quajtur Teddy, në 18 shtator.

KOMENTE