English

Piktura "Tirana më e mirë" në sytë e fëmijëve. Çmimi i parë, udhëtim në Eurodisney

Njësia Bashkiake nr 8 në Tiranë, kryesuar nga kryetari i kësaj minibashkie Ervin Bushati kanë ndërmarë një projekt me temë "Piktura më e bukur".

Në këtë projekt janë të ftuar të marrin pjesë përmes pikturave të tyre fëmijë nga mosha 4 deri në 12 vjeç.

Tema e pikturës do të jetë "Tirana më e mirë" dhe konkursi do të zhvillohet në 20 nëntor 2012 me rastin e ditës së fëmijëve dhe çmimi i parë do të ketë një udhëtim në Eurodisney i shoqëruar nga të dy prindërit.

Në listën e gjajtë të projekteve të realizuar në këtë njësi nga PS, Bushati shpreh keqardhje për mungesën e bashkëpunimit nga Bashkia e Tiranës.
1445

KOMENTE