English

Princesha e Monakos në çdo cm, tepër madhështore

Princi Albert i Monakos dhe Charlene Princesha morrën pjesë në mbrëmjen vjetore Gala në Nju Jork.
Veshur me një fustan saten fildishi dhe i detajuar me fije ari në pjesën e qafës, Charlene ndë cm dukej një princeshë madhështore siajo u bashkua me burrin e saj energjik dhe mysafirët e mirëpritur në gala që u mbajt në Cipriani 42 Street.
Pavarësisht nga pjesëmarrja në listën kryesore çifti mbretëror qëndroi jashtë marrjes së çmimeve.

Gala është organizuar nga nëna e Albert, aktorja fituese e Oskarit Grace Kelly, dhe është mbajtur çdo vit për të ngritur fonde për Fondacionit Princesha Grace në SHBA, që ka si synim mbështetjen e talenteve në fushën e teatrit, filmit dhe valleve.

Javën e kaluar Royals bënë një vizitë prekëse në përkujtim të ish-kampit nazist gjerman të Auschwitz-Birkenau dhe hdhën lule në Murin e ekzekutimit.

Royals gjithashtu vizitoi Varshavën dhe Krakov në Poloni.
Princi Albert, i biri i Rainer III dhe Grace Kelly, është thënë të jetë një nga royals e pasur në botë me një pasuri të vlerësuar në 1 miliard dollarë.
Ai u martua me Charlene Wittstock, vitin e kaluar.

KOMENTE