English

Chantelle Houghton: Një burrë i dha fund mardhënies tonë

Chantelle Houghton përsëri vetëm. Tashmë nënë e një djali 4 muajsh është ndarë nga i fejuari i saj me bindjes se një person i tretë ndikoi në ndarjen e tyre, pasi ata as nuk e mendonin kurrë dhe aq më tepër tani që ai ishte babai i fëmijës së tyre të parë.


Në një intervistë të dhënë ajo shpjegon faktin se një burrë që u fut në mes të mardhënies së tyre u bë shkak për ndarje.

Ajo shpjegon se gjithçka nisi përmes disa mesazheve që ajo gjeti në telefonin e të fejuarit të vet. Gjithashtu një shkak tjetër ishte dhe veshja si një prostitutë e të fejuarit të saj në një shfaqje gjë që lidhej edhe me mesazhet e gjetura në telefon. Ajo u shpreh: "nuk e dija se ai ishte i tillë, para mardhënies tonë".

Tani ajo është përsëri vetëm por koha që po kalon e ka dëmtuar shumë.

KOMENTE