English

Kourtney Kardashian aspak në siket, kur i kapin të pasmet e saj (FOTO)

Të gjithë mendonin se Scott, do të ishte duke pushuar në shtëpinë e tij, pas një fundjave tepër të lodhur nga festa e Halloween.

Por ai është shfaqur të hënën me bashkëshorten dhe nënën e dy fëmijëve të tij më i dashuruar se kurrë.

Ai nuk ka nguruar të përqafojë Kourtney Kardashian madje të bëjë dhe gjeste si shtrëngime të të pasmeve të saj në publik në Miami.

Dhe e gjitha kjo mendohet pasi çifti ishte duke ndarë gëzimin e blerjes së makinës së re, ose më mirë një Ferrari të ri.

Gjatë këtij muaji ata blenë dhe një makintë tjetër tip Rolls Royce Phantom.

KOMENTE