English

Muzika latine po pushton botën. "Caliéntame La Sopa Con un Hueso" (VIDEO)

Në episodin e pestë të një serie të re shfaqje muzikore, tregohen talentet muzikore të Amerikës Latine, si banda muzikore kiliane "Chico Trujillo" ku me këngën e tyre "Calientame la sopa con un hueso" kanë ngjallur një entuziazëm të madh te të gjithë dhe kudoqofshin adhuruesit e muzikës latine.

Me një stil të tërbuar, irreverent, Chico Trujillo janë eksponentët e një vale të re të muzikës kiliane.

Përzierje e tyre e cumbias klasike me Bolero, reggae, Amerikën Latine dhe muzikën Balcanic, i ka siguruar atyre një audiencë jo vetëm në shtëpi, por edhe në Evropë, ku këngët infektive janë të lehta për tu kërcyer nga të gjithë.

Udhëheqësi i bandës, Macha thotë se qëllimi i tyre është që të ndihmojë të shërojë frymën festive në Kili e cila kishte humbur në epokën e Pinochet.
1469

KOMENTE