English

Topi: Zgjedhjet në SHBA një leksion i vërtetë demokracie për Shqipërinë. Festime në Amerikë (VIDEO)

Ashtu siç u prenoncua dhe ish-presidenti shqiptar Bamir Topi sot sot se zgjedhjet në SHBA janë një leksion i vërtetë demokracie për Shqipërinë.
Politika duhet të udhëhiqet nga këto parime:
Klimë më e qetë, më respekt për kundërshtarin politik, një zgjedhje të lirë dhe korrekte pasi vetëm kështu do të kemi një shoqëri më të qetë dhe institucione më të forta. Është demonstruar një filozofi tjetër e politikës shqiptare e cila ka nevojë të mësojë nga demokracia amerikane” tha Topi.
Unë dëshiroj t`i uroj presidentit Obama një 4 vjeçar të suksesshëm në vijim të projekteve që nuk janë vetëm për SHBA-në por janë për të gjithë popujt e botës” tha Topi

1471

1472

KOMENTE