English

Mediat serbe: Thaçi me harem në mes të Prishtinës

Në fakt mediat serbe kishin shkruar edhe më parë por tani inteligjenca ruse përsëri sipas mediave serbe, ka zbuluar se kryeministri i Kosovës Hashim Thaçi ka një harem me 52 "skllave" seksi të cilat janë të kombësive të ndryshme, duke e krahasuar atë me ish kryeministrin italian Berluskoni.

Haremi ndidhet në mes të Prishtinës, në bodrumin e shtëpisë e cila gjendet në kryqëzimin e rrugëve Shaip Spahiu dhe Bedri Shala.

Haremi frekuentohet nga njerëz dhe miq të partisë demokratike të Thaçit por dhe nga diplomatë, oficerë të lartë të KFOR-it dhe policia e EULEX-it.
Femrat, raporton gazeta serbe, “Telegraf”, e cila i referohet portalit srbin.srb. janë nga Ballkani, Rusia, dy nga Kameruni, dy kineze dhe një nga Kolumbia.

KOMENTE