English

Zgjedhja e prokurorit të ri. Nishani takime me krerët e partive politike

Ashtu siç ishte njoftuar dhe më parë, presidenti Nishani nesër në datë 20 nëntor, do të kryejë takime me përfaqësues të partive politike parlamentare, ku do të diskutohet emri i ri i prokurorit të ardhshëm që do të zëvendësojë zonjën Ina Rama.

Takimet do të zhvillohen në mjediset e Presidencës.
Sipas programit takimet, në të cilat janë ftuar t’i pasqyrojnë edhe mediat, janë parashikuar në këto orare:

Takimet e Nishanit:

Ora 10:00 - Takim me kreun e Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike, Astrit Patozi.

Ora 11:00 – Takim me kreun e Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste, Gramoz Ruçi.

Ora 12:00 – Takim me kreun e Grupit Parlamentar të Partisë Lëvizja Socialiste për Integrim, Lefter Koka.

Ora 13:00 – Takim me kryetarin e Partise Republikane, Fatmir Mediu.

Ora 14:00 – Takim me kryetarin e Partise Bashkimi për të Drejtat e Njeriut, Vangjel Dule.

Ora 15:00 – Takim me kryetarin e Partise Drejtësi, Integrim dhe Unitet, Shpëtim Idrizi

KOMENTE